Ventilation

Få et sundt indeklima med ventilation

Et ventilationsanlæg giver din bolig et sundt indeklima

Ved at installere et ventilationsanlæg sikrer du, at luften i dit hus bliver skiftet ud døgnet rundt og at du derved får et sundt indeklima. Hvis man ikke får ventileret sit hus via daglig udluftning, får man et usundt indeklima, som kan resultere i hovedpine, søvnproblemer og koncentrationsbesvær. Derudover er udskiftning af luften med et ventilationsanlæg med til at sikre et bedre indeklima for allergikere.

Slut med fugt i vinduerne

Et ventilationsanlæg med varmegenvinding sikrer, at du får fugten ud af din bolig og at du ikke længere skal have fugt i vinduerne i fx dit soveværelse. Samtidig nedsættes allergigener, støv og lignende, som kan komme ind med luften udefra, da luften filtreres gennem anlægget.

​Et ventilationsanlæg er derudover også med til at holde din bolig sund, da den altid er godt ventileret og ikke har høje mængder af fugt i sig.

​Lovkrav til ventilation i nybyg

Nutidens bygningsreglement sætter krav om, at der skal installeres et mekanisk ventilationsanlæg i nybyggede boliger og at dette anlæg skal være med 80 % varmegenvinding.

​Denne varmegenvinding er med til at sparer dig for energi, da anlægget udnytter varmen fra luften, inden den sendes ud af dit hus – du får både et bedre indeklima og spare penge på varmeregningen.

​I Lemvig, Thyborøn, Holstebro og Struer er Vestjysk Smede • VVS • Blik din lokale samarbejdspartner

Vestjysk Smede • VVS • Blik er din lokale samarbejdspartner i Lemvig, Thyborøn, Holstebro og Struer.

​Kontakt os og få en uforpligtende snak om ventilation i din privatbolig eller erhvervsbygning.

Vi er på listen hos Sparenergi.dk over godkendte varmepumpe installatører. Vi er godkendt til

Derfor kan du trygt vælge os som din installatør. Ring hvis der er brug for hjælp eller vejledning på (+45) 97 88 50 80

Din sikkerhed for godt arbejde

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Vagtudkald
Service – oliefyr og varmepumper