Montering af varmepumpe

Montering af varmepumpe – Spar 50 % på din varmeregning

Luft til vand-varme, jordvarmepumpe og luft til luft-varme kaldes under et for varmepumper. Et varmepumpeanlæg kan evt. kombineres med et solcelleanlæg til produktion af strøm, så driftsudgifterne til varmepumpen reduceres. Hos Vestjysk Smede • VVS • Blik A/S i Bøvlingbjerg er vi forhandler af kun de bedste varmepumper, og sælger til kunder i blandt andet Lemvig, Thyborøn, Holstebro, Struer og omegn.

Vælg den rigtige løsning med varmepumpe for jer

Udvalget af varmepumper på markedet er stort og noget uoverskueligt. Vi er blandt andet forhandler af mærket Bosch. Som forbruger skal man være opmærksom på, om den varmepumpe, man ønsker at købe, opfylder ens behov, og ikke mindst om den gør det på et økonomisk forsvarligt niveau. Vi forhandler kun de bedste varmepumper, som findes på Energistyrelsens positivliste, så er du sikker på, at din varmepumpe yder det bedst mulige, og giver dig billig varme i mange år fremover.

​Miljørigtig varme med jordvarme

Ved etablering af jordvarme graves der jordslanger ned i frostfri dybde. Varmen fra jorden optages af den væske, som pumpes rundt i slangerne. Inde i huset installeres selve pumpen, som modtager og overfører varmen fra jorden til det eksisterende varmeanlæg.

​Spar penge med en luft til vand varmepumpe

Har du ikke pladsen til nedgravning af jordslanger, eller vil du bare ikke have gravet hele haven op, så er installering af en luft til vand-varmepumpe måske en bedre løsning.

I stedet for nedgravede slanger består udedelen her af en stor ventilator, der konstant sender luft gennem en køler, som optager varmen.

​Varmen sendes til selve varmepumpen, som installeres indendørs, denne del sluttes til det eksisterende varmeanlæg.

Luft/vand varmepumpe har i de seneste år gennemgået en kraftig udvikling, og nærmer sig i dag jordvarme i effektivitet.

Billig varme med en luft til luft varmepumpe

En mere enkel løsning er etablering af en luft/luft varmepumpe. Denne løsning egner sig kun som supplement til andre varmekilder i de fleste almindelige boliger, men i sommerhuset er det den helt ideelle opvarmningsform. Udedelen fungerer som luft/vand varmepumpen, mens den indvendige del afgiver varme via en ventilator direkte til det rum, som ventilatoren er monteret i.

​Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Er din varmekilde i dag et ældre oliefyr, er der penge at spare med montering af varmepumpe. Du kan nedsætte dit varmeforbrug med ca. 50 % ved at opsætte en varmepumpe frem for at forsætte med et oliefyr. Hvilken varmepumpe-løsning, der passer bedst til dig og dit hus, står vi altid klar til at rådgive dig om.

Kontakt os for pris på montering af varmepumpe, og få en uforpligtende snak om energirigtige og økonomiske varmekilder. Ring på telefon (+45) 97 88 50 80, eller skriv til e-mail info@vestjysk-smede.dk.

Vi er på listen hos Sparenergi.dk over godkendte varmepumpe installatører. Vi er godkendt til

Derfor kan du trygt vælge os som din installatør. Ring hvis der er brug for hjælp eller vejledning på (+45) 97 88 50 80

Din sikkerhed for godt arbejde

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Vagtudkald
Service – oliefyr og varmepumper