Oliefyrsservice

Læs mere om oliefyrsservice

Bruger du olie til at varme dit hus op, kan der være penge at spare. Få Vestjysk Smede • VVS • Blik til at forny din kedel og spar penge​.

​Der har i de seneste år været en stor udvikling i kedlernes effektivitet, så den i dag er over 100 %. Der kan desuden være yderligere besparelser at hente, hvis dit hus er fra før 1980

​Oliefyrsservice i Lemvig, Thyborøn, Holstebro og Struer

Lad os give dig et forslag til, hvordan du kan blive opdateret til den seneste version af varmeforsyning, uden at det giver dig mere arbejde i dagligdagen.

Ved at service dit oliefyr kan du spare energi, samtidig med at du undgår ubehagelige overraskelser f.eks. i form af nedbrud

​Vores OR-montør er uddannet til at udføre kedelrensning, oliefyrsservice og indregulering, så du opnår den optimale drift på dit anlæg. Vi monterer og installerer også et nyt oliefyr, hvis dit gamle oliefyr skal udskiftes. Vi kører ud til kunder i Lemvig, Thyborøn, Holstebro, Struer og omegn.

​Det årlige hovedeftersyn af oliefyringsanlægget omfatter:

Motor, blæser, forfilter, oliepumpe, dyse, tændtransformer, højspændingskabler, elektroder, m.m. efterses, renses og kontrolleres.
Automatik bestående af kontrolkasse, flammesikring, og termostater kontrolleres og afprøves.
Der foretages målinger til bedømmelse af anlæggets effektivitet og forureningsgrad og oliebrænderen indreguleres.
Oliekedlen renses efter aftale med ejer/bruger.​​

Reservedele og yderligere leveres til dagspriser

Der udarbejdes servicerapport i forbindelse med hovedeftersyn eller servicebesøg med angivelse af det udførte arbejde, samt eventuelle bemærkninger. Endvidere skal der angives måleresultater for forbrændingsanalyser ved hovedeftersyn eller ved reparation af olie og/eller luftveje.

Få et godt tilbud på oliefyrsservice

Ring på telefon (+45) 97 88 50 80 og få et uforpligtende tilbud på vores oliefyrsservice.

​Besøg også nogle af vore leverandører:
www.viessmann.dk
www.baxi.dk​

Husk at vi også hjælper med andre opvarmningsformer, hvis du overvejer at udskifte dit oliefyr. Eksempelvis varmepumper eller jordvarme.

Vi er på listen hos Sparenergi.dk over godkendte varmepumpe installatører. Vi er godkendt til

Derfor kan du trygt vælge os som din installatør. Ring hvis der er brug for hjælp eller vejledning på (+45) 97 88 50 80

Din sikkerhed for godt arbejde

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Vagtudkald
Service – oliefyr og varmepumper