Service – oliefyr og varmepumper

Når det er ved at være tid til service på dit anlæg

Når det er ved at være tid til service på dit anlæg, skal du ringe på kontoret og booke en tid. Du kan forvente op mod 4 ugers ventetid. Har man derimod et akut problem vil vi altid forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.

Vi er certificeret Bosch Climate Partner og servicere primært Bosch varmepumper.

Lovgivning vedr. service

Varmepumper med mere end 1 kilo kølemiddel skal, ifølge myndighederne, efterses hvert år af en sagkyndig servicetekniker. Det kan også være du har en aftale vedr. garanti og derfor skal være opmærksom på at overholde dine service, således denne ikke bortfalder.

Varmepumper med mindre en 1 kilo kølemiddel bør som minimum efterses hvert 2. år, for at sikre optimal drift, dette er dog ikke lovpligtigt. Det kan også være du har en aftale vedr. garanti og derfor skal være opmærksom på at overholde dine service, således denne ikke bortfalder.

Oliefyr skal ikke lovpligtig serviceres årligt, men det er en god ide for at få maksimalt udbytte af olien, sikre mod kulilte udslip og så er det er godt for miljøet.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Vagtudkald
Service – oliefyr og varmepumper