Bruger du olie til at varme dit hus op, kan der være penge at spare. få Vestjysk Smede • VVS • Blik og CO-RØR til at Forny din kedel og spar penge​.

​Der har i de seneste år været en stor udvikling i kedlernes effektivitet, så den i dag er over 100 %. Der kan desuden være yderligere besparelser at hente, hvis dit hus er fra før 1980.

​Nyt oliefyrsservice i Lemvig, Thyborøn, Holstebro og Struer

Lad os give dig et forslag til, hvordan du kan blive opdateret til den seneste version af varmeforsyning, uden at det giver dig mere arbejde i dagligdagen.

​Besøg også nogle af vore leverandører:
www.viessmann.dk
www.baxi.dk​

​Vi er medlem af Tekniq arbejdsgiverne.

Udskift dit oliefyr for miljøet og økonomiens skyld

Der er rigtig mange penge at spare ved udskiftning af fyret, hvis det er oppe i årene. Et gammelt oliefyr udnytter simpelthen olien dårligere, er dyrere i vedligeholdelse, og udleder alt for meget CO2.

​Det er derfor meget sandsynligt, at det kan betale sig at udskifte det gamle oliefyrsservice til et nyt kondenserende oliefyr, som typisk er 20-25 % mere effektivt.​

Den 1. Januar 2007 trådte en revideret olietanksbekendtgørelse I kraft, se evt. Miljøstyrelsens hjemmeside www.mst.dk.

​Dette betyder bl.a., at overjordiske olietanke under 6000 liter uden indvendig rustbeskyttelse skal sløjfes efter 30 år.

Oliefyrsservice

Sidste frist for udskiftning er 31. august 2008, herefter vil alle tanke af ældre dato samt tanke, hvor alderen ikke kan dokumenteres, være ulovlige. En sådan ulovlig tank vil ikke være dækket af din lovpligtige olietanksforsikring.​

​Samtidig vil den udgøre en større miljørisiko, da det har vist sig, at særligt overjordiske tanke med tiden tærres i bunden pga. indvendig kondensvand.

​Du kan tjekke alderen på din tank på det mærkat, der som regel er monteret på den, eller evt. ved at henvende dig til Teknisk Forvaltning i din kommune.

​Vi kan hjælpe dig med at gennemgå dit tankanlæg samt give dig et uforpligtigende tilbud på en eventuel udskiftning til en absolut konkurrencedygtig pris.​​

Vestjysk Smede • VVS • Blik og CO-RØR hjælper dig med at søge tilskud for dine CO2-besparelser, når du skifter til nyt oliefyr. Tilskuddet er afhængigt af kedlens alder.​

​​Samtidig giver regeringens Bolig Job Ordning dig mulighed for at få fradrag for lønudgifterne i forbindelse med udskiftningen af fyret.

​Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 9788 5080.

​Husk, at vi også kan hjælpe, hvis du overvejer alternative opvarmningsformer som f.eks. biobrændsel, solvarme og varmepumper evt. kombineret med solceller.

Så meget kan du spare på dit oliefyrsservice

Årligt olieforbrug i liter i dag​ 25 % besparelse i liter ved nyt oliefyr​ Besparelse i kr. v/8 kr. pr. liter olie​
Olieforbrug i liter pr. år - 2500 Besparelse i liter v. nyt fyr - 625 Besparelse i kr. - 5000,-
Olieforbrug i liter pr. år - 3000 Besparelse i liter v. nyt fyr - 750 Besparelse i kr. - 6000,-
Olieforbrug i liter pr. år - 3500 Besparelse i liter v. nyt fyr - 875 Besparelse i kr. - 7000,-
Olieforbrug i liter pr. år - 4000 Besparelse i liter v. nyt fyr - 1000 Besparelse i kr. - 8000,-
Olieforbrug i liter pr. år - 4500 Besparelse i liter v. nyt fyr - 1125 Besparelse i kr. - 9000,-
Olieforbrug i liter pr. år - 5000 Besparelse i liter v. nyt fyr - 1250 Besparelse i kr. - 10.000,-

Ved at service dit oliefyr kan du spare energi, samtidig med at du undgår ubehagelige overraskelser f.eks. i form af nedbrud.

​Vores OR-montør er uddannet til at udføre kedelrensning, oliefyrsservice og indregulering, så du opnår den optimale drift på dit anlæg. Vi monterer og installerer også et nyt oliefyr, hvis dit gamle oliefyr skal udskiftes. Vi kører ud til kunder i Lemvig, Thyborøn, Holstebro, Struer og omegn.

​Det årlige hovedeftersyn af oliefyringsanlægget omfatter:

  • Motor, blæser, forfilter, oliepumpe, dyse, tændtransformer, højspændingskabler, elektroder, m.m. efterses, renses og kontrolleres.
  • Automatik bestående af kontrolkasse, flammesikring, og termostater kontrolleres og afprøves.
  • Der foretages målinger til bedømmelse af anlæggets effektivitet og forureningsgrad og oliebrænderen indreguleres.
  • Oliekedlen renses efter aftale med ejer/bruger.​​
Oliefyrsservice udføres årligt til en god pris

​​Reservedele og yderligere leveres til dagspriser

Der udarbejdes servicerapport i forbindelse med hovedeftersyn eller servicebesøg med angivelse af det udførte arbejde, samt eventuelle bemærkninger. Endvidere skal der angives måleresultater for forbrændingsanalyser ved hovedeftersyn eller ved reparation af olie og/eller luftveje.

Få et godt tilbud på oliefyrsservice

Ring på telefon 97 88 50 80 og få et uforpligtende tilbud på vores oliefyrsservice, eller kontakt vores oliefyrsmontør Aksel direkte på telefon 22 18 59 84.​