Bruger du olie til at varme dit hus op, kan der være penge at spare. få Vestjysk Smede • VVS • Blik og CO-RØR til at Forny din kedel og spar penge​.

​Der har i de seneste år været en stor udvikling i kedlernes effektivitet, så den i dag er over 100 %. Der kan desuden være yderligere besparelser at hente, hvis dit hus er fra før 1980.

​Oliefyrsservice i Lemvig, Thyborøn, Holstebro og Struer

Lad os give dig et forslag til, hvordan du kan blive opdateret til den seneste version af varmeforsyning, uden at det giver dig mere arbejde i dagligdagen.

Oliefyrsservice

Ved at service dit oliefyr kan du spare energi, samtidig med at du undgår ubehagelige overraskelser f.eks. i form af nedbrud.

​Vores OR-montør er uddannet til at udføre kedelrensning, oliefyrsservice og indregulering, så du opnår den optimale drift på dit anlæg. Vi monterer og installerer også et nyt oliefyr, hvis dit gamle oliefyr skal udskiftes. Vi kører ud til kunder i Lemvig, Thyborøn, Holstebro, Struer og omegn.

​Det årlige hovedeftersyn af oliefyringsanlægget omfatter:

  • Motor, blæser, forfilter, oliepumpe, dyse, tændtransformer, højspændingskabler, elektroder, m.m. efterses, renses og kontrolleres.
  • Automatik bestående af kontrolkasse, flammesikring, og termostater kontrolleres og afprøves.
  • Der foretages målinger til bedømmelse af anlæggets effektivitet og forureningsgrad og oliebrænderen indreguleres.
  • Oliekedlen renses efter aftale med ejer/bruger.​​
Oliefyrsservice udføres årligt til en god pris

​​Reservedele og yderligere leveres til dagspriser

Der udarbejdes servicerapport i forbindelse med hovedeftersyn eller servicebesøg med angivelse af det udførte arbejde, samt eventuelle bemærkninger. Endvidere skal der angives måleresultater for forbrændingsanalyser ved hovedeftersyn eller ved reparation af olie og/eller luftveje.

Få et godt tilbud på oliefyrsservice

Ring på telefon 97 88 50 80 og få et uforpligtende tilbud på vores oliefyrsservice, eller kontakt vores oliefyrsmontør Jonas direkte på telefon 22 18 59 82.​

​Besøg også nogle af vore leverandører:
www.viessmann.dk
www.baxi.dk​

​Vi er medlem af Tekniq arbejdsgiverne.

Husk at vi også hjælper med andre opvarmningsformer, hvis du overvejer at udskifte dit oliefyr. Eksempelvis varmepumper eller jordvarme.