​Hos Vestjysk Smede • VVS • Blik A/S udfører vi alle former for smedearbejde i blandt andet Lemvig, Thyborøn, Holstebro og Struer.

Vores målsætning som smed er, at vi altid skal udføre vores håndværk i høj kvalitet, men til konkurrencedygtige priser. Ud over traditionelt smedearbejde, arbejder vi blandt andet også med vedvarende energi og VVS samt blikkenslagerarbejde. Desuden arbejder vi med beslag, stål- og spær-konstruktioner samt med reparation af landbrugsmaskiner og inventar. Du kan læse mere om vores ydelser her på siden.

​Herudover kan vi som smed være behjælpelig med fremstilling af altaner, bygningsstål og trapper efter mål, hvor vi gerne hjælper med ideer.

Trappe og altan

Vestjysk Smede har 30 års erfaring som smedefirma i Bøvling ved Lemvig

Vestjysk Smede • VVS • Blik A/S blev etableret i 1986, og det betyder, at vores virksomhed har 30 års erfaring. Dertil kommer en løbende videreuddannelse af vores dygtige smede og svende, som sikrer, at vi altid kan tilbyde kvalitetsløsninger.

​Vi bruger med andre ord mange ressourcer på at afdække den enkelte kundes behov, og vi har samtidigt et stort fokus på at overholde vores aftale. Desuden er vi altid klar til at vejlede om de nyeste muligheder inden for smedearbejde.

Trappe