​Hos Vestjysk Smede • VVS • Blik og CO-RØR udfører vi installation og montering af pillefyr heriblandt miljøvenligt biobrændselanlæg i Lemvig, Thyborøn, Holstebro, Struer og omegn. Vi holder altid en tæt dialog med vores kunder, og vi er samtidig Bosch climate partner.

​​Spar penge på din olie eller brænde-kedel

Når du fyrer med biobrændsel, sikrer du en CO2-neutral forbrænding til gavn for miljøet. Naturen har sørget for, at den globale opvarmning ikke øges ved brug af biobrændsel.​

​En biokedel kan i de fleste tilfælde sættes op, dér hvor oliekedlen stod, og den kan sagtens kombineres med for eksempel solvarme til det varme brugsvand.

​Der har de seneste år været en stor udvikling i kedlernes effektivitet, så den i dag er over 100 %. Der kan desuden være yderligere besparelser at hente, hvis dit hus er fra før 1980.

Få Vestjysk Smede • VVS • Blik og CO-RØR til montering af pillefyr, og spar penge

Lad os give dig et forslag til, hvordan du kan blive opdateret til den seneste version af varmeforsyning, uden at det giver dig mere arbejde i dagligdagen. Vi klarer montering af pillefyr, og sikrer dig et mere optimal løsning opvarmning af din bolig.

​Kontakt os på 97 88 50 80, og hør nærmere om mulighederne for biobrændsel til opvarmning af din bolig, eller besøg en af vores leverandører på www.fyrxperten.dk, www.nbe.dk og www.ksm-stoker.dk eller læs om Woody Stoker, som er en af de mest solgte hos os. Du kan også skrive til os på e-mail info@vestjysk-smede.dk.​

Vi er medlem af Tekniq arbejdsgiverne og dermed omfattet af Håndværkergaranti.

Montering af pillefyr og biobrændselsanlæg
Montering af pillefyr og biobrændselsanlæg