Kornvalser og kornrensere

Læs mere om kornvalsere og kornrensere

Hos Vestjysk Smede • VVS • Blik a/s producerer og forhandler vi et stort udvalg af valser og kornrensere til landbruget

Kornvalse

Vores Hobbyvalse T80 kan bruges i mindre hobbylandbrug eller fx. til hesteejere der ønsker at valse kornet og dermed opnå en bedre foderoptagelse end ved traditionel bearbejdning.

​Til det professionelle landbrug anbefaler vi Vestjysk Valse T120 eller Vestjysk Valse T150 afhængig den ønskede kapacitet, begge fodervalserne er med strukturerede og hærdede valseruller.​

De strukturerede valseruller giver det forarbejdede foder en større overflade, hvilket betyder et øget foderoptag hos dyrene.

Kornrensning

Pga. de stigende priser på såsæd er der for tiden øget interesse omkring rensning af korn. Ligeledes er der stor fokus på rensning af korn til foder.

Vi anbefaler Vestjysk Kornrenser T20 eller T40 til rensning af korn til såsæd såvel som foder .

​På de følgende sider finder du nærmere information om vores valsemaskiner og kornrenser – tøv ikke med at kontakte os, hvis du har behov for rådgivning i forbindelse med valget af din næste valsemaskine eller kornrenser.​​

Vi er på listen hos Sparenergi.dk over godkendte varmepumpe installatører. Vi er godkendt til

Derfor kan du trygt vælge os som din installatør. Ring hvis der er brug for hjælp eller vejledning på (+45) 97 88 50 80

Din sikkerhed for godt arbejde

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Vagtudkald
Service – oliefyr og varmepumper