Denne solo-renser type 1 kan i de fleste tilfælde monteres på en igangværende kværn, slaglemølle eller kornvalse, hvortil kornet tages fra silo, eller kornsnegl.

Den renser kornet for sand, sten og andre fremmedlegemer i takt med kornvalsens forbrug, og samtidig sikrer den betydelig længere levetid på kornvalsens ruller.

​Vestjysk valse T 120 er en dansk produceret kornvalse med en stor kapacitet, den vejer mindre end halvdelen af traditionelle valser.

​Valserne er konstrueret med rillede valser, denne valsemetode sikrer en mere skånsom klemning/brydning af kernerne og en færdigvare uden støv og smuds. Ved at valse kornet til kreaturer, heste, får og svin opnås en større foderoptagelse og en bedre foderudnyttelse end ved almindelig formaling.

​Valserne er i deres opbygning enkelt fleksible, og ingen dele er tungere end det kan sendes med post, derfor hurtig levering af sliddele.

​Vestjysk valse T 120 er afprøvet hos en række kvægbrugere og svineproducenter som især har fremhævet det lave støjniveau under valsningen, og en næsten støvfri færdigvare, samt at valsen også kan anvendes til ærter. Den lave byggehøjde passer for montering af snegl under maskinen.

​Maskinen er CE mærket og brugsmodel registreret.​

Kornvalse T120 m. 2 soldrenser

Mål mm : L : 1140 B : 710 H : 1140

Frihøjde under vals 330

Motor størrelse Kapacitet Byg
4,0 kW (380v) 1000 kg/time

Brugsanvisning til Kornvalse T120